Зачекайте...

181 Харчові технології

Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології та бізнес
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бирзу І. К. 56.600 Зареєстровано 148 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 135