Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 18
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Онищук Є. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Чеботар М. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Білоус В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Бобровник Ю. Ф. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Голуб С. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Дем`янов В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Жданов О. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Здебський О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Зилинський І. П. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Златін С. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Ісаков І. Г. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Керенський А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Корнелюк С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
14 Овчаренко І. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
15 Смолярчук А. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
16 Соловйов В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
17 Шевчик О. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
18 Піхунець А. В. 0.000 Рекомендовано (к)