Зачекайте...

181 Харчові технології

ТХВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Никоненко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Корнієнко А. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Данько І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Гнатюк Ю. П. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Щасливий Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кордонський В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Бондар В. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)