Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 26 • К 26
Заяв 22
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Носа К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Страх А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Фекетей Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Понзель К. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Сливканич І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Рокіцан А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Гальович В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бахмет Є. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Плахова Т. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Петах М. І. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Габовда К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Завадська К. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Іванова А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Борисенко З. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Кучінка А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Туряниця Я. В. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Голіш К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Зейкан О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Бухаленко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Філіп О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Смужаниця Н. В. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Шепа К. В. 0.000 Рекомендовано (к)