Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

виробництво харчової продукції

ВМ 35 / БМ 31
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
44
Конкурс
1.42
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 30 / БМ 24
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Українська мова
Математика
Поданих заяв
30
Конкурс
1.25
Додатково
Статистика

виробництво харчової продукції

ВМ 40 / БМ 20
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
49
Конкурс
2.45
Додатково
Статистика

виробництво харчової продукції

ВМ 15 / БМ 14
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.45)
Поданих заяв
58
Конкурс
4.14
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 20 / БМ 8
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.45)
Поданих заяв
29
Конкурс
3.63
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 25 / БМ 0
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
4
Додатково
Статистика

виробництво харчової продукції

ВМ 10 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.45)
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика

бродильне виробництво і виноробство

ВМ 25 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , заочна форма
Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.45)
Поданих заяв
0
Додатково
Статистика