Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 11

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 75 / БМ 18

Спеціалізація: Технології жирів і жирозамінників
Бакалавр , денна форма
Технології органічних речовин

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.2)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Біологія або Географія або Хімія (k=0.2)
Поданих заяв
120
Конкурс
6.67

Харчові технології ВМ 50 / БМ 13

Спеціалізація: Технології жирів і жирозамінників
Спеціаліст , денна форма
Технології органічних речовин

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
16
Конкурс
1.23

Харчові технології ВМ 40 / БМ 9

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр , денна форма
Технології органічних речовин

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.2)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Хімія або Географія або Біологія (k=0.2)
Поданих заяв
162
Конкурс
18

Харчові технології ВМ 40 / БМ 8

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Спеціаліст , денна форма
Технології органічних речовин

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
9
Конкурс
1.13

Харчові технології ВМ 15 / БМ 6

Спеціалізація: Технології жирів і жирозамінників
Магістр , денна форма
Технології органічних речовин

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
6
Конкурс
1

Харчові технології ВМ 25 / БМ 4

Спеціалізація: Технології жирів і жирозамінників
Спеціаліст , заочна форма
Центр заочного навчання

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
9
Конкурс
2.25

Харчові технології ВМ 20 / БМ 3

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Спеціаліст , заочна форма
Центр заочного навчання

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
6
Конкурс
2

Харчові технології ВМ 10 / БМ 2

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Магістр , денна форма
Технології органічних речовин

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
2
Конкурс
1

Харчові технології ВМ 20 / БМ 2

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр , заочна форма
Центр заочного навчання

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.2)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Біологія або Географія або Хімія (k=0.2)
Поданих заяв
6
Конкурс
3

Харчові технології ВМ 75 / БМ 2

Спеціалізація: Технології жирів і жирозамінників
Бакалавр , заочна форма
Центр заочного навчання

Предмети

Математика (k=0.45)
Українська мова та література (k=0.2)
Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова) або Біологія або Географія або Хімія (k=0.2)
Поданих заяв
6
Конкурс
3