Зачекайте...

Спеціальності 2016

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 10

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Спеціалізація: Технології харчування
Бакалавр , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Хімія або Фізика (k=0.3)
Поданих заяв
79
Конкурс
4.94

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Фізика або Хімія (k=0.3)
Поданих заяв
57
Конкурс
3.56

Харчові технології ВМ 50 / БМ 16

Спеціалізація: Технології харчових продуктів, харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Бакалавр , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Фізика або Хімія (k=0.3)
Поданих заяв
66
Конкурс
4.13

Харчові технології ВМ 15 / БМ 13

Спеціалізація: Харчові технології
Спеціаліст , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
23
Конкурс
1.77

Харчові технології ВМ 27 / БМ 7

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
11
Конкурс
1.57

Харчові технології ВМ 10 / БМ 6

Спеціалізація: Харчові технології
Спеціаліст , заочна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Іноземна мова (Англійська мова, Французька мова, Німецька мова, Іспанська мова)
Фаховий іспит
Поданих заяв
23
Конкурс
3.83

Харчові технології ВМ 43 / БМ 2

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Фаховий іспит
Поданих заяв
7
Конкурс
3.5

Харчові технології ВМ 50 / БМ 0

Спеціалізація: Технології харчування
Бакалавр , заочна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Фізика або Хімія (k=0.3)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 50 / БМ 0

Спеціалізація: Технології харчових продуктів, харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Бакалавр , заочна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Фізика або Хімія (k=0.3)
Поданих заяв
6

Харчові технології ВМ 50 / БМ 0

Спеціалізація: Технології продуктів бродіння і виноробства
Бакалавр , заочна форма
Факультет харчових технологій та сфери обслуговування

Предмети

Математика (k=0.3)
Українська мова та література (k=0.25)
Біологія або Фізика або Хімія (k=0.3)
Поданих заяв
5