Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 9

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 122 / БМmax 72 / БМ min 5

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
263
Конкурс
3.65
Рекомендовано
220
Зараховано
42

Харчові технології ВМ 37 / БМmax 7 / БМ min 5

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.350)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
20
Конкурс
2.86
Рекомендовано
17
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 60)
додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 1 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 60)
додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
5

Харчові технології ВМ 136 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 60)
додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
6
Рекомендовано
6

Харчові технології ВМ 52 / БМ n/a

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 60)
додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
41
Рекомендовано
7
Зараховано
34

Харчові технології ВМ 117 / БМ n/a

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 60)
додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
99
Рекомендовано
9
Зараховано
89

Харчові технології ВМ 88 / БМ n/a

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 60)
додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
47
Рекомендовано
11
Зараховано
36

Харчові технології ВМ 76 / БМ n/a

Факультет: Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 60)
додаткове тестування за фахом (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 60)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
74
Рекомендовано
13
Зараховано
61