Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 15

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 12 / БМmax 6 / БМ min 1

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
79
Конкурс
13.17
Рекомендовано
2
Зараховано
7

Харчові технології ВМ 12 / БМmax 5 / БМ min 1

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
33
Конкурс
6.6

Харчові технології ВМ 11 / БМmax 5 / БМ min 1

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
21
Конкурс
4.2
Рекомендовано
2
Зараховано
3

Харчові технології ВМ 7 / БМmax 2 / БМ min 1

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
8
Конкурс
4
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 2 / БМmax 1 / БМ min 1

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Іноземна мова (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
2
Конкурс
2
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фаховий (Фахове випробування)
Додатковий (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий (Фахове випробування)
Додатковий (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 1 / БМ 0

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Хімія (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 0 / БМ n/a

Факультет: Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Фаховий (Фахове випробування)
Додатковий (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1