Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Технологічне відділення
Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 1р 9м

Предмети

"Технологія виробництва кулінарної продукції", "Санітарія і гігієна" (Фахове випробування, балmin 120)
Українська мова (вступний іспит, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120)
Поданих заяв
7

Харчові технології ВМ 22 / БМ 0

Факультет: Технологічне відділення
Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 5м

Предмети

Загальноосвітні компетенції (Фахове випробування, балmin 120)
Українська мова (вступний іспит, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Технологічне відділення
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 20 / БМ 0

Факультет: Технологічне відділення
Молодший спеціаліст • заочна форма • 2р 5м

Предмети

Загальноосвітні компетенції (Фахове випробування, балmin 120)
Українська мова (вступний іспит, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120)
Поданих заяв
1

Харчові технології ВМ 22 / БМ 0

Факультет: Технологічне відділення
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Географія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120)
Поданих заяв
12
Зараховано
3

Харчові технології ВМ 22 / БМ 0

Факультет: Технологічне відділення
Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • денна форма • 2р 5м

Предмети

"Технологія виробництва кулінарної продукції", "Санітарія і гігієна" (Фахове випробування, балmin 120)
Українська мова (вступний іспит, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 120)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 100 / БМ n/a

Факультет: Технологічне відділення
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 4)
Математика (вступний іспит, балmin 4)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 4)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 2)
Поданих заяв
81
Рекомендовано
2
Зараховано
70
Квота1
5