Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 1 / БМ 0

Факультет: Ресторанно-туристичного бізнесу
Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 5м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Ресторанно-туристичного бізнесу
Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
12
Зараховано
10

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Ресторанно-туристичного бізнесу
Молодший спеціаліст(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Кваліфікований робітник") • заочна форма • 1р 10м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100)
Поданих заяв
1
Зараховано
1

Харчові технології ВМ 0 / БМ 0

Факультет: Ресторанно-туристичного бізнесу
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Хімія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 2 / БМ 0

Факультет: Ресторанно-туристичного бізнесу
Молодший спеціаліст • денна форма • 2р 5м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 100)
Українська мова (вступний іспит, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Ресторанно-туристичного бізнесу
Молодший спеціаліст(на основі БЗСО) • денна форма • 3р 5м

Предмети

Українська мова (вступний іспит, балmin 3)
Історія України (вступний іспит, балmin 3)
Математика (вступний іспит, балmin 3)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
28
Зараховано
28
Квота1
2

Харчові технології ВМ 30 / БМ n/a

Факультет: Ресторанно-туристичного бізнесу
Молодший спеціаліст(на основі ПЗСО) • денна форма • 2р 5м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100)
Математика (ЗНО, балmin 100)
Хімія (ЗНО, балmin 100)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
10
Зараховано
10
Квота1
1