Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 125 / БМmax 65 / БМ min 5

Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
335
Конкурс
5.15
Зараховано
78

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 60 / БМ 0

Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Бакалавр(на основі ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
23
Зараховано
7

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
25
Рекомендовано
1
Зараховано
18

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
7
Зараховано
7

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 60 / БМ n/a

Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
6
Рекомендовано
2
Зараховано
4

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 60 / БМ n/a

Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Фаховий іспит (Фахове випробування, балmin 124, k=0.700)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
58
Зараховано
40

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Комплекс фундаментальних і професійно-орієнтованих дисциплін (Фахове випробування, балmin 124, k=0.500)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 124, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.300)
Поданих заяв
43
Зараховано
41