Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 100 / БМmax 43 / БМ min 2

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
143
Конкурс
3.33
Рекомендовано
4
Зараховано
35

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 100 / БМmax 5 / БМ min 2

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Географія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 100, k=0.050)
Поданих заяв
16
Конкурс
3.2
Зараховано
4

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 86 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
12
Зараховано
3

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
27
Зараховано
5

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 40 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
9

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Вступний іспит)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
57
Зараховано
38

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
23
Зараховано
15

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування)
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Вступний іспит)
Іноземна мова (Вступний іспит)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
58
Зараховано
54