Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 54 / БМmax 50 / БМ min 4

Факультет: Технологічний
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
251
Конкурс
5.02
Рекомендовано
5
Зараховано
79

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМmax 10 / БМ min 4

Факультет: Технологічний
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Поданих заяв
16
Конкурс
1.6
Рекомендовано
1
Зараховано
8

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Технологічний
Бакалавр • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Вступ з фаху (Фахове випробування, балmin 60)
Поданих заяв
2
Зараховано
2

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 15 / БМ 0

Факультет: Технологічний
Магістр • заочна форма • 1р 6м

Предмети

Вступ з фаху (Фахове випробування, балmin 120)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
16
Зараховано
15

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 65 / БМ n/a

Факультет: Технологічний
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 9м

Предмети

Вступ з фаху (Фахове випробування, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
36
Зараховано
26

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 60 / БМ n/a

Факультет: Технологічний
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Вступ з фаху (Фахове випробування, балmin 120)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
66
Зараховано
41

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 46 / БМ n/a

Факультет: Технологічний
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Вступ з фаху (Фахове випробування, балmin 120)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
30
Зараховано
21

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 100 / БМ n/a

Факультет: Технологічний
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Вступ з фаху (Фахове випробування, балmin 120)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 30)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 60)
Поданих заяв
88
Зараховано
59