Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 18

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 200 / БМmax 75 / БМ min 1

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
184
Конкурс
2.45
Рекомендовано
126
Зараховано
58

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМmax 1 / БМ min 1

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.300)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.400)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Поданих заяв
12
Конкурс
12
Рекомендовано
7
Зараховано
5

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Бакалавр") • заочна форма • 2р 10м

Предмети

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Магістр • денна форма • 1р 3м

Предмети

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 5 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Магістр • заочна форма • 1р 3м

Предмети

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 100)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 10м

Предмети

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 10 / БМ 0

Факультет: Біолого-технологічний факультет
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 1р 10м

Предмети

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Фахове випробування, балmin 100)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0