Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 125 / БМmax 75 / БМ min 25

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 1, k=0.050)
Поданих заяв
189
Конкурс
2.52
Рекомендовано
84
Зараховано
71

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 125 / БМmax 3 / БМ min 2

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 4р 0м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.200)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.450)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 100, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, балmin 1, k=0.050)
Поданих заяв
17
Конкурс
5.67
Рекомендовано
7
Зараховано
7

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 116 / БМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 0м

Предмети

Співбесіда (Фахове випробування, балmin 3)
Співбесіда (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 3)
Поданих заяв
10
Рекомендовано
2
Зараховано
6

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 30 / БМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 2р 10м

Предмети

Співбесіда (Фахове випробування, балmin 3)
Співбесіда (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 3)
Поданих заяв
1

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 75 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • заочна форма • 1р 3м

Предмети

Тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 3)
Співбесіда (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 3)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 3)
Поданих заяв
8

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 90 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 3)
Співбесіда (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 3)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 3)
Поданих заяв
70
Зараховано
63

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМ n/a

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології
Магістр • денна форма • 1р 9м

Предмети

Тестування за фахом (Фахове випробування, балmin 3)
Співбесіда (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 3)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, балmin 3)
Поданих заяв
16
Зараховано
13