Зачекайте...

Спеціальності 2017

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 8

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 70 / БМmax 62 / БМ min 2

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • денна форма • 3р 10м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.390)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.010)
Поданих заяв
158
Конкурс
2.55
Рекомендовано
107
Зараховано
51

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 25 / БМmax 1 / БМ min 1

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ПЗСО, із вказанням пріоритетності) • заочна форма • 5р 0м

Предмети

Історія України (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Математика (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Біологія (ЗНО, балmin 100, k=0.390)
Українська мова та література (ЗНО, балmin 100, k=0.250)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник, k=0.100)
Бал за підготовчі курси (конкурсний показник, k=0.010)
Поданих заяв
8
Конкурс
8
Рекомендовано
5
Зараховано
3

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 70 / БМ 0

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 4р 0м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 68)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 41 / БМ 0

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 3р 0м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 68)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
0

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 45 / БМ n/a

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • заочна форма • 3р 0м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 68)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
17
Зараховано
17

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 110 / БМ n/a

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • заочна форма • 1р 4м

Предмети

Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 68)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 68)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
33
Рекомендовано
1
Зараховано
24

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 45 / БМ n/a

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Бакалавр(зі скороченим терміном навчання на основі ОКР "Молодший спеціаліст") • денна форма • 3р 0м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 68)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
48
Рекомендовано
5
Зараховано
39

Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва ВМ 70 / БМ n/a

Факультет: Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Магістр • денна форма • 1р 4м

Предмети

Фахове випробування (Фахове випробування, балmin 68)
Додаткове фахове випробування (Фахове випробування)
Іноземна мова (Вступний іспит, балmin 68)
Середній бал документа про освіту (конкурсний показник)
Поданих заяв
69
Рекомендовано
6
Зараховано
59