Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 14

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 20 / БМmax 15 / К 5

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
128
Конкурс на бюджет
7.33
Поданих заяв 2018
87
Конкурс на бюджет 2018
4.93

Харчові технології ВМ 35 / БМmax 10 / К 25

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
6
Конкурс на бюджет
0.3
Поданих заяв 2018
13
Конкурс на бюджет 2018
0.9

Харчові технології ВМ 15 / БМ 10 / К 5

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове фахове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
28
Конкурс на бюджет
2.8
Поданих заяв 2018
29

Харчові технології ВМ 10 / БМ 5 / К 5

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Додаткове фахове випробування (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
40
Конкурс на бюджет
8
Поданих заяв 2018
28

Харчові технології ВМ 5 / БМ 5

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
24
Конкурс на бюджет
4.8
Поданих заяв 2018
41

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 28.11.2019-30.06.2022 (2р 8м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
0

Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
18
Поданих заяв 2018
87
Конкурс на бюджет 2018
4.93

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
12
Поданих заяв 2018
16

Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
2
Поданих заяв 2018
13
Конкурс на бюджет 2018
0.9

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
5
Поданих заяв 2018
41