Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 6

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
3
Поданих заяв 2018
2
Поданих заяв 2017
0

Готельно-ресторанна справа ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
4

Готельно-ресторанна справа ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
4

Готельно-ресторанна справа ВМ 30 / К 30

Молодший спеціаліст • денна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
7
Поданих заяв 2018
0
Поданих заяв 2017
2

Готельно-ресторанна справа ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
12
Поданих заяв 2017
2

Готельно-ресторанна справа ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2020 (0р 10м)

Предмети

Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
12
Поданих заяв 2017
2