Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 43

Регіон

ОКР

Форма навчання

Галузь знань

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Професійна освіта ВМ 90 / БМ 20 / К 70

Спеціалізація: Транспорт
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Фізика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
10
Конкурс на бюджет
0.5
Поданих заяв 2018
21
Конкурс на бюджет 2018
1
Поданих заяв 2017
19

Професійна освіта ВМ 114 / БМ 20 / К 94

Спеціалізація: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
0.1
Поданих заяв 2018
11
Конкурс на бюджет 2018
1.83
Поданих заяв 2017
3

Професійна освіта ВМ 104 / БМ 13 / К 91

Спеціалізація: Транспорт
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
45
Конкурс на бюджет
3.46
Поданих заяв 2018
34
Поданих заяв 2017
29

Професійна освіта ВМ 95 / БМ 10 / К 85

Спеціалізація: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
4
Конкурс на бюджет
0.4
Поданих заяв 2018
12
Конкурс на бюджет 2018
2.4
Поданих заяв 2017
13

Професійна освіта ВМ 55 / БМ 10 / К 45

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
0.2
Поданих заяв 2018
4
Конкурс на бюджет 2018
0.6
Поданих заяв 2017
7

Професійна освіта ВМ 40 / БМ 9 / К 31

Спеціалізація: Транспорт
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
34
Конкурс на бюджет
3.78
Поданих заяв 2018
21
Поданих заяв 2017
15

Професійна освіта ВМ 40 / БМ 7 / К 33

Спеціалізація: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
12
Конкурс на бюджет
1.71
Поданих заяв 2018
12
Поданих заяв 2017
14

Професійна освіта ВМ 89 / БМ 6 / К 83

Спеціалізація: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
21
Конкурс на бюджет
3.5
Поданих заяв 2018
40
Поданих заяв 2017
28

Професійна освіта ВМ 119 / БМ 5 / К 114

Спеціалізація: Харчові технології
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
21
Конкурс на бюджет
4.2
Поданих заяв 2018
40
Поданих заяв 2017
27

Професійна освіта ВМ 12 / БМ 5 / К 7

Спеціалізація: Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства
Факультет: Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.01.2021 (1р 5м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
18
Конкурс на бюджет
3.6
Поданих заяв 2018
14
Поданих заяв 2017
11