Зачекайте...
Канал

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 28

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 100 / БМmax 27 / К 73

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
217
Конкурс на бюджет
7
Поданих заяв 2018
160
Конкурс на бюджет 2018
5.19
Поданих заяв 2017
286
Конкурс на бюджет 2017
11.44

Харчові технології ВМ 259 / БМ 8 / К 251

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2022 (2р 6м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Поданих заяв
50
Конкурс на бюджет
6.25
Поданих заяв 2018
233
Поданих заяв 2017
89

Харчові технології ВМ 30 / БМ 7 / К 23

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
89
Конкурс на бюджет
12.71
Поданих заяв 2018
40
Поданих заяв 2017
33

Харчові технології ВМ 30 / БМ 6 / К 24

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
65
Конкурс на бюджет
10.83
Поданих заяв 2018
40
Поданих заяв 2017
33

Харчові технології ВМ 70 / БМmax 5 / К 65

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Поданих заяв
14
Конкурс на бюджет
2
Поданих заяв 2018
17
Поданих заяв 2017
16

Харчові технології ВМ 30 / БМ 2 / К 28

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
34
Конкурс на бюджет
17
Поданих заяв 2018
40
Поданих заяв 2017
33

Харчові технології ВМ 90 / БМ 2 / К 88

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
166
Конкурс на бюджет
83
Поданих заяв 2018
59
Поданих заяв 2017
47

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-28.02.2024 (4р 6м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
17
Поданих заяв 2017
16

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 30.11.2019-31.12.2020 (1р 2м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
40
Поданих заяв 2017
33

Харчові технології ВМ 0

Факультет: Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Магістр • денна форма • 30.11.2019-31.12.2020 (1р 2м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
Поданих заяв
0
Поданих заяв 2018
40
Поданих заяв 2017
33