Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 7

Регіон

ОКР

Форма навчання

Спеціальність

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології ВМ 78 / БМmax 27 / К 51

Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
170
Конкурс на бюджет
5.67
Поданих заяв 2018
64
Конкурс на бюджет 2018
3.4

Харчові технології ВМ 43 / БМ 21 / К 22

Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
27
Конкурс на бюджет
1.29
Поданих заяв 2018
21

Харчові технології ВМ 10 / БМmax 2 / К 8

Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)

Предмети

Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.45 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Поданих заяв
7
Конкурс на бюджет
2
Поданих заяв 2018
7
Конкурс на бюджет 2018
2.5

Харчові технології ВМ 25 / К 25

Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Магістр • заочна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
Поданих заяв
13
Поданих заяв 2018
20

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Поданих заяв
1
Поданих заяв 2018
1

Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Поданих заяв
5
Поданих заяв 2018
3

Харчові технології ВМ 5 / К 5

Факультет: Центр заочного та дистанційного навчання
Бакалавр • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1
Поданих заяв
0