Зачекайте...

Спеціальності 2019

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 2

Регіон

ОКР

Форма навчання

Предмети / Складові конкурсного балу

Тип предметів
2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 80 / БМ 14 / К 66

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Бакалавр • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)

Предмети

Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Поданих заяв
27
Конкурс на бюджет
1.93
Поданих заяв 2018
0

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 51 / БМ 11 / К 40

Факультет: Факультет біологічних та харчових технологій
Магістр • денна форма • 01.09.2019-31.12.2020 (1р 4м)

Предмети

Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
Поданих заяв
48
Конкурс на бюджет
4.36
Поданих заяв 2018
21