Зачекайте...

Спеціальності 2021

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології

ВМ 20БМ 14 • К 2
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 1р 10м
Освітня програма: Виробництво харчової продукції

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Українська мова 1.25 мін.бал 100
Фахове випробування 1 мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 1
Поданих заяв
36
Конкурс на бюджет
2.57

Харчові технології

ВМ 15БМ 12 • К 3
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Виробництво харчової продукції

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1 мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1 мін.бал 10
Поданих заяв
26
Конкурс на бюджет
2.17

Харчові технології

ВМ 14БМ 12 • К 2
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 5м
Освітня програма: Виробництво харчової продукції

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Українська мова 1.25 мін.бал 100
Історія України 1 мін.бал 100
Історія України 1.25 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 100
Математика 1.25 мін.бал 100
Біологія 1 мін.бал 100
Біологія 1.25 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1
Поданих заяв
76
Конкурс на бюджет
6.33

Харчові технології

ВМ 15БМ 12 • К 3
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Українська мова 1.25 мін.бал 100
Історія України 1 мін.бал 100
Історія України 1.25 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 100
Математика 1.25 мін.бал 100
Біологія 1 мін.бал 100
Біологія 1.25 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1
Поданих заяв
38
Конкурс на бюджет
3.17

Харчові технології

ВМ 17БМ 12 • К 5
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Українська мова 1.25 мін.бал 100
Історія України 1 мін.бал 100
Історія України 1.25 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 100
Математика 1.25 мін.бал 100
Біологія 1 мін.бал 100
Біологія 1.25 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1
Поданих заяв
27
Конкурс на бюджет
2.25

Харчові технології

ВМ 15БМ 9 • К 6
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1 мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1 мін.бал 10
Поданих заяв
18
Конкурс на бюджет
2

Харчові технології

ВМ 20БМ 8 • К 5
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 1р 10м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Українська мова 1.25 мін.бал 100
Фахове випробування 1 мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 1
Поданих заяв
20
Конкурс на бюджет
2.5

Харчові технології

ВМ 20БМ 8 • К 5
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 1р 10м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Українська мова 1.25 мін.бал 100
Фахове випробування 1 мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності 1
Поданих заяв
20
Конкурс на бюджет
2.5

Харчові технології

ВМ 15БМ 3 • К 12
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1 мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1 мін.бал 10
Поданих заяв
15
Конкурс на бюджет
5

Харчові технології

ВМ 30К 15
Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$ 6 200 грн

Предмети

Українська мова 1 мін.бал 100
Математика 1 мін.бал 100
Середній бал документа про освіту 1 мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 1 мін.бал 10
Поданих заяв
0