Національний університет харчових технологій Пропозиції ОКР Бакалавр(Спеціаліст для мед.) д.ф.н.
# | Напрям, Факультет | З | БМ | О | НБМ | НБМ,% | К | ПБ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
біотехнологія , БЕК | 858 | 60 | 108 | — | — | 14.3 | 709 | |
екологія, охор. нав. сер. та збал. прир. , БЕК | 302 | 20 | 27 | — | — | 15.1 | 652.6 | |
1 | Загалом, БЕК (с/а) | 1.16 тис. | 80 | 135 | 0 (0 %) | (14.5) | (680.8) | |
електротехніка та електротехнології , ЕіЕ | 274 | 35 | 36 | — | — | 7.83 | 606.2 | |
енергомашинобудування , ЕіЕ | 206 | 30 | 30 | — | — | 6.87 | 594.4 | |
теплоенергетика , ЕіЕ | 220 | 35 | 35 | — | — | 6.29 | 563 | |
2 | Загалом, ЕіЕ (с/а) | 700 | 100 | 101 | 0 (0 %) | (7) | (587.87) | |
автом. та комп’ютерно-інтегровані тех. , АіКС | 669 | 49 | 60 | — | — | 13.65 | 641.9 | |
комп’ютерні науки , АіКС | 769 | 51 | 72 | — | — | 15.08 | 653.2 | |
3 | Загалом, АіКС (с/а) | 1.44 тис. | 100 | 132 | 0 (0 %) | (14.38) | (647.55) | |
інженерна механіка , ІМПТ | 286 | 39 | 39 | — | — | 7.33 | 564.6 | |
машинобудування , ІМПТ | 399 | 100 | 101 | — | — | 3.99 | 571 | |
4 | Загалом, ІМПТ (с/а) | 685 | 139 | 140 | 0 (0 %) | (4.93) | (567.8) | |
економіка підприємства , ЕіМ | 720 | 20 | 51 | — | — | 36 | 695.6 | |
міжнародна економіка , ЕіМ | 371 | 10 | 24 | — | — | 37.1 | 706.9 | |
менеджмент , ЕіМ | 929 | 40 | 73 | — | — | 23.23 | 692.3 | |
5 | Загалом, ЕіМ (с/а) | 2.02 тис. | 70 | 148 | 0 (0 %) | (28.86) | (698.27) | |
маркетинг , ОФПД | 606 | 12 | 38 | — | — | 50.5 | 691.2 | |
облік і аудит , ОФПД | 721 | 22 | 52 | — | — | 32.77 | 707.1 | |
управ. пер. та екон. прац. , ОФПД | 517 | 8 | 32 | — | — | 64.63 | 703.6 | |
фінанси і кредит , ОФПД | 737 | 18 | 51 | — | — | 40.94 | 714.7 | |
6 | Загалом, ОФПД (с/а) | 2.58 тис. | 60 | 173 | 0 (0 %) | (43.02) | (704.15) | |
харчові технології та інженерія , БКіЦВ | 441 | 107 | 121 | — | — | 4.12 | 634.5 | |
7 | Загалом, БКіЦВ (с/а) | 441 | 107 | 121 | 0 (0 %) | (4.12) | (634.5) | |
готельно-ресторанна справа , ГРТБ | 958 | 45 | 145 | — | — | 21.29 | 701.1 | |
туризм , ГРТБ | 1003 | 10 | 62 | — | — | 100.3 | 731.2 | |
харчові технології та інженерія , ГРТБ | 310 | 35 | 47 | — | — | 8.86 | 660.4 | |
8 | Загалом, ГРТБ (с/а) | 2.27 тис. | 90 | 254 | 0 (0 %) | (25.23) | (697.57) | |
харчові технології та інженерія , ТММПКП | 489 | 85 | 94 | — | — | 5.75 | 615.1 | |
9 | Загалом, ТММПКП (с/а) | 489 | 85 | 94 | 0 (0 %) | (5.75) | (615.1) | |
тех. експер. та без. хар. прод. , ТОПіХЕ | 262 | 25 | 32 | — | — | 10.48 | 686.2 | |
тов. і тор. під. , ТОПіХЕ | 298 | 17 | 25 | — | — | 17.53 | 657.5 | |
хімічна технологія , ТОПіХЕ | 283 | 25 | 38 | — | — | 11.32 | 662.3 | |
харчові технології та інженерія , ТОПіХЕ | 361 | 40 | 51 | — | — | 9.03 | 646.9 | |
10 | Загалом, ТОПіХЕ (с/а) | 1.2 тис. | 107 | 146 | 0 (0 %) | (11.25) | (663.23) | |
харчові технології та інженерія , ХіКВ | 366 | 69 | 76 | — | — | 5.3 | 617.2 | |
11 | Загалом, ХіКВ (с/а) | 366 | 69 | 76 | 0 (0 %) | (5.3) | (617.2) | |
Загалом (с/а) | 13.36 тис. | 1.01 тис. | 1.52 тис. | 0 (0 %) | (13.26) | (646.73) |