Національний університет харчових технологій Пропозиції ОКР Бакалавр(Спеціаліст для мед.) д.ф.н.
# | Напрям, Факультет | З | БМ | О | НБМ | НБМ,% | К | ПБ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
автом. та комп’ютерно-інтегровані тех. , АіКС | 631 | 45 | 50 | — | — | 14.02 | 713.1 | |
комп’ютерні науки , АіКС | 754 | 55 | 66 | — | — | 13.71 | 725 | |
1 | Загалом, АіКС (с/а) | 1.39 тис. | 100 | 116 | 0 (0 %) | (13.85) | (719.05) | |
готельно-ресторанна справа , ГРТБ | 900 | 40 | 133 | — | — | 22.5 | 654.9 | |
туризм , ГРТБ | 968 | 10 | 123 | — | — | 96.8 | 684.6 | |
харчові технології та інженерія , ГРТБ | 388 | 34 | 45 | — | — | 11.41 | 585.4 | |
2 | Загалом, ГРТБ (с/а) | 2.26 тис. | 84 | 301 | 0 (0 %) | (26.86) | (641.63) | |
біотехнологія , БЕК | 840 | 55 | 88 | — | — | 15.27 | 682.2 | |
екологія, охор. нав. сер. та збал. прир. , БЕК | 272 | 20 | 32 | — | — | 13.6 | 611.5 | |
3 | Загалом, БЕК (с/а) | 1.11 тис. | 75 | 120 | 0 (0 %) | (14.83) | (646.85) | |
електротехніка та електротехнології , ЕіЕ | 279 | 24 | 24 | — | — | 11.63 | 571.4 | |
енергомашинобудування , ЕіЕ | 223 | 21 | 21 | — | — | 10.62 | 605.1 | |
теплоенергетика , ЕіЕ | 280 | 29 | 29 | — | — | 9.66 | 555.5 | |
4 | Загалом, ЕіЕ (с/а) | 782 | 74 | 74 | 0 (0 %) | (10.57) | (577.33) | |
інженерна механіка , ІМПТ | 333 | 50 | 52 | — | — | 6.66 | 568.8 | |
машинобудування , ІМПТ | 401 | 80 | 83 | — | — | 5.01 | 589.8 | |
5 | Загалом, ІМПТ (с/а) | 734 | 130 | 135 | 0 (0 %) | (5.65) | (579.3) | |
економіка підприємства , ЕіМ | 746 | 19 | 42 | — | — | 39.26 | 682.6 | |
міжнародна економіка , ЕіМ | 386 | 10 | 25 | — | — | 38.6 | 716.6 | |
менеджмент , ЕіМ | 872 | 35 | 75 | — | — | 24.91 | 691.7 | |
6 | Загалом, ЕіМ (с/а) | 2 тис. | 64 | 142 | 0 (0 %) | (31.31) | (696.97) | |
маркетинг , ОФПД | 636 | 12 | 36 | — | — | 53 | 674 | |
облік і аудит , ОФПД | 668 | 21 | 42 | — | — | 31.81 | 687.3 | |
управ. пер. та екон. прац. , ОФПД | 417 | 7 | 34 | — | — | 59.57 | 698.3 | |
фінанси і кредит , ОФПД | 696 | 18 | 38 | — | — | 38.67 | 680.3 | |
7 | Загалом, ОФПД (с/а) | 2.42 тис. | 58 | 150 | 0 (0 %) | (41.67) | (684.97) | |
тех. експер. та без. хар. прод. , ТОПіХЕ | 430 | 45 | 55 | — | — | 9.56 | 684.5 | |
тов. і тор. під. , ТОПіХЕ | 311 | 15 | 22 | — | — | 20.73 | 669.6 | |
хімічна технологія , ТОПіХЕ | 400 | 30 | 45 | — | — | 13.33 | 667.9 | |
харчові технології та інженерія , ТОПіХЕ | 365 | 40 | 43 | — | — | 9.13 | 644.6 | |
8 | Загалом, ТОПіХЕ (с/а) | 1.51 тис. | 130 | 165 | 0 (0 %) | (11.58) | (666.65) | |
харчові технології та інженерія , БКіЦВ | 514 | 104 | 114 | — | — | 4.94 | 629.3 | |
9 | Загалом, БКіЦВ (с/а) | 514 | 104 | 114 | 0 (0 %) | (4.94) | (629.3) | |
харчові технології та інженерія , ТММПКП | 526 | 78 | 82 | — | — | 6.74 | 617.4 | |
10 | Загалом, ТММПКП (с/а) | 526 | 78 | 82 | 0 (0 %) | (6.74) | (617.4) | |
харчові технології та інженерія , ХіКВ | 438 | 64 | 66 | — | — | 6.84 | 549.7 | |
11 | Загалом, ХіКВ (с/а) | 438 | 64 | 66 | 0 (0 %) | (6.84) | (549.7) | |
Загалом (с/а) | 13.67 тис. | 961 | 1.47 тис. | 0 (0 %) | (14.23) | (637.2) |