Харківський державний університет харчування та торгівлі Пропозиції ОКР Бакалавр(Спеціаліст для мед.) д.ф.н.
# | Напрям, Факультет | З | БМ | О | НБМ | НБМ,% | К | ПБ |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
інженерна механіка , ОТС | 17 | 17 | 17 | — | — | 1 | 570.8 | |
інженерна механіка , ОТС | 13 | 13 | 13 | — | — | 1 | 124 | |
1 | Загалом, ОТС (с/а) | 30 | 30 | 30 | 0 (0 %) | (1) | (347.4) | |
екон. під. , Економічний | 216 | 15 | 24 | — | — | 14.4 | 625.4 | |
міжнародна економіка , Економічний | 111 | 10 | 11 | — | — | 11.1 | 577.3 | |
маркетинг , Економічний | 226 | 14 | 23 | — | — | 16.14 | 625.9 | |
2 | Загалом, Економічний (с/а) | 553 | 39 | 58 | 0 (0 %) | (14.18) | (609.53) | |
готельно-ресторанна справа , Менеджменту | 209 | 20 | 30 | — | — | 10.45 | 614 | |
менеджмент , Менеджменту | 180 | 12 | 13 | — | — | 15 | 616.7 | |
менеджмент , Менеджменту | 153 | 11 | 19 | — | — | 13.91 | 634.1 | |
3 | Загалом, Менеджменту (с/а) | 542 | 43 | 62 | 0 (0 %) | (12.6) | (621.6) | |
тов. і тор. під. , Товарознавчий | 215 | 11 | 19 | — | — | 19.55 | 638.4 | |
тов. і тор. під. , Товарознавчий | 109 | 10 | 13 | — | — | 10.9 | 590.6 | |
тов. і тор. під. , Товарознавчий | 99 | 7 | 13 | — | — | 14.14 | 571.7 | |
тов. і тор. під. , Товарознавчий | 78 | 11 | 12 | — | — | 7.09 | 604 | |
тов. і тор. під. , Товарознавчий | 66 | 9 | 10 | — | — | 7.33 | 603.2 | |
тов. і тор. під. , Товарознавчий | 2 | 1 | 1 | — | — | 2 | 140 | |
тов. і тор. під. , Товарознавчий | 3 | 1 | 3 | — | — | 3 | 200 | |
4 | Загалом, Товарознавчий (с/а) | 572 | 50 | 71 | 0 (0 %) | (11.44) | (478.27) | |
облік і аудит , Обліково-фінансовий | 212 | 25 | 28 | — | — | 8.48 | 634.7 | |
облік і аудит , Обліково-фінансовий | 6 | 2 | 2 | — | — | 3 | 170 | |
фінанси і кредит , Обліково-фінансовий | 198 | 18 | 21 | — | — | 11 | 636.2 | |
фінанси і кредит , Обліково-фінансовий | 8 | 2 | 1 | 1 | 50 | 4 | 136 | |
5 | Загалом, Обліково-фінансовий (с/а) | 424 | 47 | 52 | 1 (12.5 %) | (9.02) | (394.23) | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 46 | 22 | 20 | 2 | 9 | 2.09 | 590.2 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 15 | 11 | 11 | — | — | 1.36 | 574.9 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 29 | 11 | 12 | — | — | 2.64 | 574 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 24 | 10 | 10 | — | — | 2.4 | 576.8 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 108 | 41 | 47 | — | — | 2.63 | 566.1 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 5 | 3 | 4 | — | — | 1.67 | 5 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 4 | 4 | 4 | — | — | 1 | 158 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 6 | 4 | 4 | — | — | 1.5 | 135 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 7 | 5 | 6 | — | — | 1.4 | 165 | |
харчові технології та інженерія , ННІХТБ | 26 | 9 | 19 | — | — | 2.89 | 155 | |
6 | Загалом, ННІХТБ (с/а) | 270 | 120 | 137 | 2 (0.91 %) | (2.25) | (350) | |
Загалом (с/а) | 2.39 тис. | 329 | 410 | 3 (0.91 %) | (7.27) | (466.84) |