Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2022 |
---|---|
Усього заяв | 5 |
На бюджет | 3 |
Допущено до конкурсу | 3 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 2 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Широкий конкурс | |
Рекомендовно всього | 2 |
На загальних підставах | 2 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 |
Квота-1 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 137.500 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 140.500 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 143.500 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
12 | 50 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2024 |
|
4 | 25 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2024 |
|
20 | 130 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
2 | 10 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 20 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
2 | 5 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 2 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 15 | Навчально-науковий інститут харчових технологій |