Прохідний бал 125 Кібербезпека та захист інформації
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 494 | 400 | 792 | 543 | 448 | 446 |
На бюджет | 348 | 321 | 445 | 301 | 311 | 347 |
Допущено до конкурсу | 340 | 316 | 438 | 295 | 305 | 341 |
Середній пріоритет допущених | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 |
Рекомендовано | 49 | 48 | 46 | 44 | 27 | 32 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.600 | 1.400 | 1.700 | 1.900 | 1.700 | 2.100 |
Суперобсяг | 11328 | 11143 | 8856 | 6733 | 5176 | 785 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 5 | 5 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 49 | 43 | 45 | 44 | 27 | 32 |
На загальних підставах | 41 | 42 | 45 | 44 | 26 | 31 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.600 | 1.400 | 1.700 | 1.900 | 1.600 | 2.100 |
Квота-1 | 3 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 157.248 | 176.072 | 175.542 | 167.484 | 171.870 | 169.010 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 166.651 | 184.008 | 181.104 | 176.195 | 178.855 | 175.120 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 185.120 | 200.000 | 194.820 | 194.922 | 191.148 | 185.950 |
Мін. бал (квота-1) | 139.330 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
53 | 185 | Факультет інформаційних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
53 | 95 | Факультет інформаційних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
48 | 80 | Факультет інформаційних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
46 | 82 | Факультет інформаційних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 44 | 80 | Факультет інформаційних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
44 | 70 | Факультет інформаційних технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 44 | 100 | Факультет інформаційних технологій |