Прохідний бал 162 Біотехнології та біоінженерія
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 54 | 89 | 300 | 228 | 343 | 348 |
На бюджет | 50 | 71 | 188 | 125 | 252 | 211 |
Допущено до конкурсу | 49 | 68 | 185 | 120 | 248 | 206 |
Середній пріоритет допущених | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 |
Рекомендовано | 14 | 17 | 14 | 8 | 13 | 8 |
Середній пріоритет рекомендованих | 2.500 | 2.100 | 1.500 | 2.300 | 1.600 | 1.600 |
Суперобсяг | 600 | 593 | 559 | 470 | 330 | 291 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 14 | 15 | 14 | 8 | 13 | 8 |
На загальних підставах | 12 | 15 | 13 | 8 | 13 | 8 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 2.200 | 2.300 | 1.500 | 2.300 | 1.600 | 1.600 |
Квота-1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 132.400 | 146.750 | 174.624 | 172.890 | 184.728 | 178.740 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 151.142 | 159.653 | 182.102 | 177.809 | 188.519 | 182.880 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 175.450 | 179.750 | 188.312 | 190.497 | 196.219 | 191.120 |
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
19 | 29 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
19 | 65 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
17 | 17 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
14 | 47 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 14 | 20 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
13 | 32 | Факультет харчових технологій та біотехнології | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 13 | 36 | Факультет харчових технологій та біотехнології |