Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 889 | 851 | 1559 | 1110 | 1238 | 1162 |
На бюджет | 838 | 760 | 1163 | 791 | 1000 | 861 |
Допущено до конкурсу | 821 | 753 | 1144 | 785 | 988 | 857 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Рекомендовано | 288 | 251 | 296 | 222 | 192 | 187 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.600 | 1.600 | 1.900 | 1.700 | 1.800 | 1.800 |
Суперобсяг | 1200 | 953 | 918 | 800 | 675 | 667 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 11 | 18 | 2 | 4 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 288 | 233 | 294 | 217 | 192 | 187 |
На загальних підставах | 273 | 230 | 292 | 215 | 188 | 183 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.600 | 1.700 | 1.900 | 1.700 | 1.800 | 1.800 |
Квота-1 | 4 | 3 | 2 | 2 | 4 | 4 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 131.988 | 143.700 | 149.919 | 136.553 | 152.347 | 142.160 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 149.429 | 158.289 | 167.317 | 161.476 | 165.146 | 162.270 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 199.512 | 200.000 | 198.696 | 194.228 | 195.415 | 190.520 |
Мін. бал (квота-1) | 136.170 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
50 | 213 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2024 |
|
232 | 410 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2024 |
|
50 | 100 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
50 | 80 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
50 | 190 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
232 | 430 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
232 | 430 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
50 | 125 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
50 | 90 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
232 | 440 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
50 | 100 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
50 | 100 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2020 |
Співбесіда
|
50 | 110 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 50 | 100 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 232 | 440 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
234 | 470 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
50 | 100 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
50 | 50 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 232 | 480 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 50 | 100 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 50 | 85 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |