Зачекайте...
132.070

Прохідний бал 181 Харчові технології

  • signal_cellular_alt Бакалавр на основі Повна загальна середня освіта
  • light_mode Денна
  • school ОНТУ
  • readiness_score 132.070
Показник 2023 2022 2021 2020 2019 2018
Усього заяв 326 406 916 697 793 833
На бюджет 305 322 622 379 526 489
Допущено до конкурсу 296 319 617 372 521 483
Середній пріоритет допущених 2 2 3 3 3 3
Рекомендовано 137 124 113 102 75 76
Середній пріоритет рекомендованих 1.600 1.600 1.900 1.700 1.700 1.500
Суперобсяг 1200 953 918 800 675 667
Фіксований обсяг 0 0 0 0 0 2
Рекомендовано за співбесідою 0 0 0 0 0 0
Рекомендовано за квотою-2 2 2 2 0 0 0
Широкий конкурс
Рекомендовно всього 137 122 111 102 75 76
На загальних підставах 133 121 110 99 71 74
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.600 1.600 1.900 1.700 1.700 1.600
Квота-1 2 1 1 3 4 2
Мін. бал (на загальних підставах) 132.070 143.951 150.046 137.784 152.541 141.440
Сер. бал (на загальних підставах) 150.180 160.159 162.149 154.847 164.363 157.600
Макс. бал (на загальних підставах) 191.715 197.097 184.160 184.723 191.064 192.680
Мін. бал (квота-1) 130.520
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024
Українська мова 138 (0.3)
Математика 100 (0.5)
Історія України 142 (0.2)
Географія 136 (0.2)
Загальний бал 133.697
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
17 27 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2024
Українська мова 136 (0.3)
Математика 108 (0.5)
Історія України 124 (0.2)
Українська література 140 (0.2)
Загальний бал 134.242
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
12 24 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2024
Українська мова 157 (0.3)
Математика 100 (0.5)
Історія України 134 (0.2)
Українська література 138 (0.2)
Загальний бал 137.789
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
29 42 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2024
Українська мова 136 (0.3)
Математика 108 (0.5)
Історія України 136 (0.2)
Географія 144 (0.2)
Загальний бал 137.153
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
24 40 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2024
Українська мова 134 (0.3)
Математика 131 (0.5)
Історія України 134 (0.2)
Фізика 100 (0.5)
Загальний бал 130.183
  • РК: 1.07
7 17 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2024
Українська мова 134 (0.3)
Математика 115 (0.5)
Історія України 132 (0.2)
Біологія 131 (0.2)
Загальний бал 136.698
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
7 9 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2024
Українська мова 145 (0.3)
Математика 100 (0.5)
Історія України 134 (0.2)
Іноземна мова 137 (0.3)
Загальний бал 135.502
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
50 75 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2023
Українська мова 131 (0.3)
Математика 114 (0.5)
Історія України 141 (0.2)
Загальний бал 132.070
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
17 27 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023
Українська мова 148 (0.3)
Математика 126 (0.5)
Історія України 136 (0.2)
Загальний бал 139.984
  • РК: 1.04
10 17 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023
Українська мова 131 (0.3)
Математика 114 (0.5)
Історія України 132 (0.2)
Загальний бал 130.160
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
29 35 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2023
Українська мова 136 (0.3)
Математика 114 (0.5)
Біологія 146 (0.2)
Загальний бал 134.722
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
24 55 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2023
Українська мова 148 (0.3)
Математика 152 (0.5)
Історія України 157 (0.2)
Загальний бал 161.029
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
7 15 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023
Українська мова 142 (0.3)
Математика 100 (0.5)
Іноземна мова 145 (0.3)
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 8.5 (1)
Загальний бал 137.516
  • РК: 1.04
7 15 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2023
Українська мова 124 (0.4)
Математика 110 (0.35)
Іноземна мова 142 (0.25)
Загальний бал 131.115
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
52 75 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 147 (0.3)
Математика 118 (0.5)
Історія України 136 (0.2)
Загальний бал 138.222
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
32 63 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 140 (0.3)
Математика 136 (0.5)
Історія України 125 (0.2)
Загальний бал 143.208
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
20 20 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 135 (0.3)
Математика 128 (0.5)
Історія України 142 (0.2)
Загальний бал 140.980
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
24 25 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 133 (0.3)
Математика 134 (0.5)
Історія України 146 (0.2)
Загальний бал 144.375
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
17 27 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 145 (0.3)
Математика 136 (0.5)
Історія України 148 (0.2)
Загальний бал 149.679
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
19 19 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 133 (0.3)
Математика 134 (0.5)
Історія України 138 (0.2)
Загальний бал 142.678
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
10 17 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 135 (0.3)
Математика 138 (0.5)
Історія України 131 (0.2)
Загальний бал 143.951
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
10 12 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 143 (0.3)
Математика 128 (0.5)
Історія України 146 (0.2)
Загальний бал 144.375
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
7 15 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 139 (0.3)
Математика 140 (0.5)
Історія України 134 (0.2)
Загальний бал 146.921
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
7 15 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 147 (0.4)
Математика 161 (0.24)
Іноземна мова 120 (0.2)
Середній бал документа про освіту 172 (0.1)
Загальний бал 144.241
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
32 100 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 153 (0.4)
Математика 109 (0.24)
Біологія 155 (0.2)
Середній бал документа про освіту 159 (0.1)
Загальний бал 139.684
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
20 20 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 122 (0.39)
Математика 119 (0.25)
Біологія 143 (0.2)
Середній бал документа про освіту 167 (0.1)
Загальний бал 127.584
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
19 30 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 141 (0.4)
Математика 100 (0.24)
Іноземна мова 143 (0.2)
Середній бал документа про освіту 147 (0.1)
Загальний бал 128.697
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
17 30 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 164 (0.4)
Математика 124 (0.24)
Хімія 156 (0.2)
Середній бал документа про освіту 177 (0.1)
Загальний бал 150.088
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
10 35 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 152 (0.4)
Математика 149 (0.24)
Іноземна мова 156 (0.2)
Середній бал документа про освіту 160 (0.1)
Загальний бал 149.568
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
14 40 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 140 (0.4)
Математика 144 (0.24)
Географія 140 (0.2)
Середній бал документа про освіту 155 (0.1)
Загальний бал 139.476
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
24 35 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2021 невідомо 10 18 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 17 30 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 24 40 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 37 50 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 15 20 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 10 10 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 19 20 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 10 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 14 25 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 163
Математика (ЗНО) 151
Хімія (ЗНО) 133
Середній бал документа про освіту 9.3
Загальний бал 152.783
  • ГК
  • РК
37 40 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 161
Математика (ЗНО) 130
Біологія (ЗНО) 165
Середній бал документа про освіту 9.2
Загальний бал 153.043
  • ГК
  • РК
17 30 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 160
Математика (ЗНО) 140
Біологія (ЗНО) 157
Середній бал документа про освіту 8.7
Загальний бал 153.043
  • ГК
  • РК
4 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019 невідомо 5 5 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 165
Математика (ЗНО) 130
Біологія (ЗНО) 158
Середній бал документа про освіту 10.4
Загальний бал 154.499
  • ГК
  • РК
10 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 160
Математика (ЗНО) 144
Біологія (ЗНО) 157
Середній бал документа про освіту 7.4
Загальний бал 152.731
  • ГК
  • РК
15 20 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 163
Математика (ЗНО) 140
Хімія (ЗНО) 144
Середній бал документа про освіту 9.8
Загальний бал 152.731
  • ГК
  • РК
24 35 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2019 невідомо 3 5 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 167
Математика (ЗНО) 183
Хімія (ЗНО) 176
Середній бал документа про освіту 9.8
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти 200
Загальний бал 182.642
  • ГК
  • РК
4 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 175
Математика (ЗНО) 122
Біологія (ЗНО) 175
Середній бал документа про освіту 8
Загальний бал 165.502
  • СК
  • ГК
  • РК
3 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 159
Математика (ЗНО) 142
Біологія (ЗНО) 157
Середній бал документа про освіту 9
Загальний бал 153.459
  • ГК
  • РК
19 19 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2019 невідомо 5 5 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 50 105 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 13 75 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 3 30 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 5 40 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 9 50 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 21 30 Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 23 80 Факультет технології зерна і зернового бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 3 30 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 3 30 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 3 30 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 24 65 Факультет технології вина та туристичного бізнесу
Рейтинг 2018 невідомо 5 20 Факультет технології вина та туристичного бізнесу