Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 134 | 124 | 169 | 161 | 146 | 93 |
На бюджет | 123 | 82 | 113 | 80 | 114 | 75 |
Допущено до конкурсу | 119 | 81 | 111 | 79 | 110 | 74 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3 |
Рекомендовано | 26 | 16 | 15 | 14 | 7 | 9 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.700 | 1.800 | 2.100 | 1.400 | 2.300 | 1.400 |
Суперобсяг | 1200 | 953 | 918 | 800 | 675 | 667 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 26 | 15 | 15 | 14 | 7 | 9 |
На загальних підставах | 25 | 15 | 14 | 14 | 7 | 8 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.700 | 1.700 | 2.200 | 1.400 | 2.300 | 1.300 |
Квота-1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 135.456 | 146.166 | 152.367 | 147.968 | 152.367 | 143.940 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 149.573 | 157.274 | 158.651 | 158.980 | 157.454 | 153.510 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 166.770 | 186.100 | 171.666 | 181.654 | 168.506 | 167.720 |
Мін. бал (квота-1) | 119.440 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
19 | 69 | Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
17 | 50 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
16 | 16 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
15 | 34 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 14 | 20 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
15 | 20 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 15 | 35 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва |