Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 22 | 51 | 38 | 38 | 34 | 32 |
На бюджет | 22 | 48 | 30 | 25 | 28 | 24 |
Допущено до конкурсу | 17 | 45 | 29 | 25 | 27 | 23 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Рекомендовано | 10 | 6 | 1 | 4 | 15 | 11 |
Середній пріоритет рекомендованих | 2.000 | 1.200 | 1.000 | 1.800 | 1.500 | 1.900 |
Суперобсяг | 1200 | 953 | 918 | 800 | 0 | 0 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 15 | 20 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 10 | 4 | 1 | 4 | 0 | 0 |
На загальних підставах | 9 | 3 | 1 | 4 | 0 | 0 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 2.100 | 1.000 | 1.000 | 1.800 | ||
Квота-1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 134.239 | 161.029 | 162.576 | 143.367 | ||
Сер. бал (на загальних підставах) | 152.001 | 165.484 | 162.576 | 156.509 | ||
Макс. бал (на загальних підставах) | 179.806 | 173.547 | 162.576 | 174.371 | ||
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
8 | 20 | Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
7 | 15 | Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
6 | 30 | Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
11 | 30 | Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 12 | 30 | Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму |