Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
| Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2019 | 2018 |
|---|---|---|---|---|---|
| Усього заяв | 25 | 36 | 13 | 8 | 17 |
| На бюджет | 23 | 11 | 6 | 3 | 9 |
| Допущено до конкурсу | 22 | 10 | 5 | 3 | 9 |
| Середній пріоритет допущених | 2 | 2 | 3 | 3 | 2 |
| Рекомендовано | 10 | 5 | 3 | 1 | 7 |
| Середній пріоритет рекомендованих | 1.100 | 1.800 | 2.700 | 1.000 | 1.300 |
| Суперобсяг | 120 | 82 | 80 | 40 | 45 |
| Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Широкий конкурс | |||||
| Рекомендовно всього | 10 | 5 | 3 | 1 | 7 |
| На загальних підставах | 9 | 5 | 3 | 0 | 6 |
| Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 | 1.800 | 2.700 | 1.300 | |
| Квота-1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 |
| Мін. бал (на загальних підставах) | 131.478 | 147.288 | 128.645 | 119.070 | |
| Сер. бал (на загальних підставах) | 143.826 | 150.891 | 135.436 | 142.560 | |
| Макс. бал (на загальних підставах) | 175.644 | 157.692 | 141.219 | 173.280 | |
| Мін. бал (квота-1) | 170.210 | ||||
| Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Рейтинг | 2024 |
|
7 | 7 | Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві | ||||||||||
| Рейтинг | 2023 |
|
6 | 11 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
| Рейтинг | 2022 |
|
5 | 5 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
| Рейтинг | 2021 |
|
5 | 20 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
| Рейтинг | 2020 | невідомо | 5 | 20 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
| Рейтинг | 2019 | невідомо | 10 | 35 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
| Рейтинг | 2018 | невідомо | 10 | 30 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва |