Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 |
---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 3 | 15 | 63 | 33 | 42 |
На бюджет | 3 | 9 | 42 | 13 | 14 |
Допущено до конкурсу | 3 | 9 | 41 | 13 | 13 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 3 | 3 | 3 | 4 |
Рекомендовано | 1 | 5 | 7 | 6 | 5 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 | 1.200 | 2.000 | 2.200 | 2.400 |
Суперобсяг | 4800 | 3178 | 2865 | 430 | 455 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | |||||
Рекомендовно всього | 1 | 5 | 7 | 6 | 5 |
На загальних підставах | 1 | 5 | 7 | 6 | 4 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 | 1.200 | 2.000 | 2.200 | 2.500 |
Квота-1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 156.544 | 144.269 | 144.949 | 134.836 | 142.764 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 156.544 | 155.216 | 152.663 | 144.841 | 160.072 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 156.544 | 161.666 | 174.154 | 168.123 | 183.308 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 | невідомо | 5 | 8 | Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
8 | 17 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
8 | 17 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
7 | 20 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 6 | 10 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
5 | 10 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |