Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
 - light_mode
 - school
 - readiness_score
 
| Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 
|---|---|---|---|---|---|
| Усього заяв | 3 | 15 | 63 | 33 | 42 | 
| На бюджет | 3 | 9 | 42 | 13 | 14 | 
| Допущено до конкурсу | 3 | 9 | 41 | 13 | 13 | 
| Середній пріоритет допущених | 2 | 3 | 3 | 3 | 4 | 
| Рекомендовано | 1 | 5 | 7 | 6 | 5 | 
| Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 | 1.200 | 2.000 | 2.200 | 2.400 | 
| Суперобсяг | 4800 | 3178 | 2865 | 430 | 455 | 
| Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Широкий конкурс | |||||
| Рекомендовно всього | 1 | 5 | 7 | 6 | 5 | 
| На загальних підставах | 1 | 5 | 7 | 6 | 4 | 
| Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 | 1.200 | 2.000 | 2.200 | 2.500 | 
| Квота-1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 
| Мін. бал (на загальних підставах) | 156.544 | 144.269 | 144.949 | 134.836 | 142.764 | 
| Сер. бал (на загальних підставах) | 156.544 | 155.216 | 152.663 | 144.841 | 160.072 | 
| Макс. бал (на загальних підставах) | 156.544 | 161.666 | 174.154 | 168.123 | 183.308 | 
| Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Рейтинг | 2024 | невідомо | 5 | 8 | Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі | ||||||||||
| Рейтинг | 2023 | 
                                            
                                
 
  | 
                8 | 17 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
| Рейтинг | 2022 | 
                                            
                                
 
  | 
                8 | 17 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
| Рейтинг | 2021 | 
                                            
                                
 
  | 
                7 | 20 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
| Рейтинг | 2020 | невідомо | 6 | 10 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу | ||||||||||
| Рейтинг | 2019 | 
                                            
                                
 
  | 
                5 | 10 | Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу |