Зачекайте...
156.544

Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • signal_cellular_alt Бакалавр на основі Повна загальна середня освіта
  • light_mode Денна
  • school ОНТУ
  • readiness_score 156.544
Показник 2023 2022 2021 2020 2019
Усього заяв 3 15 63 33 42
На бюджет 3 9 42 13 14
Допущено до конкурсу 3 9 41 13 13
Середній пріоритет допущених 2 3 3 3 4
Рекомендовано 1 5 7 6 5
Середній пріоритет рекомендованих 1.000 1.200 2.000 2.200 2.400
Суперобсяг 4800 3178 2865 430 455
Фіксований обсяг 0 0 0 0 0
Рекомендовано за співбесідою 0 0 0 0 0
Рекомендовано за квотою-2 0 0 0 0 0
Широкий конкурс
Рекомендовно всього 1 5 7 6 5
На загальних підставах 1 5 7 6 4
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.000 1.200 2.000 2.200 2.500
Квота-1 0 0 0 0 1
Мін. бал (на загальних підставах) 156.544 144.269 144.949 134.836 142.764
Сер. бал (на загальних підставах) 156.544 155.216 152.663 144.841 160.072
Макс. бал (на загальних підставах) 156.544 161.666 174.154 168.123 183.308
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 невідомо 5 8 Факультет експертизи, біотехнології, харчової інженерії, підприємництва та торгівлі
Рейтинг 2023
Українська мова 154 (0.4)
Математика 121 (0.3)
Іноземна мова 163 (0.35)
Загальний бал 156.544
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
8 17 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2022
Українська мова 133 (0.4)
Математика 134 (0.3)
Історія України 142 (0.3)
Загальний бал 144.269
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
8 17 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2021
Українська мова 149 (0.4)
Біологія 135 (0.24)
Географія 142 (0.2)
Середній бал документа про освіту 169 (0.1)
Загальний бал 142.847
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.02
7 20 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2020 невідомо 6 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу
Рейтинг 2019
Українська мова та література (ЗНО) 134
Біологія (ЗНО) 131
Математика (ЗНО) 122
Середній бал документа про освіту 8
Загальний бал 142.764
  • СК
  • РК
5 10 Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу