Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 69 | 72 | 121 | 110 | 141 | 157 |
На бюджет | 61 | 59 | 76 | 51 | 64 | 83 |
Допущено до конкурсу | 60 | 58 | 75 | 49 | 60 | 81 |
Середній пріоритет допущених | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Рекомендовано | 23 | 35 | 25 | 15 | 27 | 40 |
Середній пріоритет рекомендованих | 2.000 | 2.500 | 2.200 | 2.100 | 2.700 | 2.200 |
Суперобсяг | 4800 | 3178 | 2865 | 430 | 455 | 490 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 23 | 35 | 25 | 15 | 27 | 40 |
На загальних підставах | 23 | 35 | 24 | 15 | 27 | 40 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 2.000 | 2.500 | 2.300 | 2.100 | 2.700 | 2.200 |
Квота-1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 131.274 | 125.300 | 136.605 | 126.981 | 113.196 | 123.320 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 139.669 | 142.379 | 148.062 | 141.330 | 133.965 | 142.890 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 151.164 | 168.000 | 171.094 | 173.591 | 168.147 | 172.110 |
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
32 | 65 | Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
36 | 54 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
36 | 36 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
36 | 50 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 40 | 50 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
40 | 70 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 40 | 70 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва |