Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 48 | 49 | 94 | 62 | 80 | 106 |
На бюджет | 48 | 41 | 76 | 36 | 58 | 72 |
Допущено до конкурсу | 48 | 39 | 72 | 36 | 57 | 71 |
Середній пріоритет допущених | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
Рекомендовано | 18 | 21 | 30 | 14 | 31 | 31 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.200 | 2.000 | 1.900 | 1.600 | 2.400 | 2.000 |
Суперобсяг | 4800 | 3178 | 2865 | 430 | 455 | 490 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 18 | 21 | 30 | 14 | 31 | 31 |
На загальних підставах | 16 | 21 | 30 | 14 | 31 | 31 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.100 | 2.000 | 1.900 | 1.600 | 2.400 | 2.000 |
Квота-1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 130.478 | 133.744 | 140.974 | 131.819 | 112.675 | 130.610 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 144.338 | 149.536 | 158.017 | 148.409 | 142.747 | 148.660 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 165.591 | 165.803 | 191.121 | 172.914 | 181.758 | 185.090 |
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2023 |
|
32 | 40 | біотехнологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
32 | 40 | біотехнологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
30 | 125 | Біотехнологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 33 | 125 | Біотехнологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
33 | 125 | Біотехнологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 31 | 125 | Біотехнологічний факультет |