Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 112 | 84 | 112 | 88 | 67 | 118 |
На бюджет | 110 | 83 | 95 | 66 | 49 | 71 |
Допущено до конкурсу | 108 | 79 | 90 | 62 | 45 | 67 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 |
Рекомендовано | 65 | 46 | 42 | 31 | 16 | 24 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.400 | 1.300 | 1.600 | 2.000 | 2.200 | 2.100 |
Суперобсяг | 4800 | 3178 | 2865 | 430 | 455 | 490 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 21 | 17 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 65 | 26 | 42 | 31 | 16 | 24 |
На загальних підставах | 43 | 23 | 41 | 30 | 16 | 24 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.500 | 1.200 | 1.600 | 2.000 | 2.200 | 2.100 |
Квота-1 | 1 | 3 | 1 | 1 | 0 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 136.752 | 150.613 | 138.339 | 125.216 | 124.326 | 121.260 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 150.574 | 161.804 | 151.849 | 147.342 | 142.932 | 147.690 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 176.131 | 200.000 | 177.992 | 177.992 | 194.551 | 174.430 |
Мін. бал (квота-1) |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
55 | 58 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
52 | 66 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
43 | 45 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
41 | 50 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 41 | 55 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
45 | 90 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 50 | 120 | Біолого-технологічний факультет |