Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 88 | 136 | 143 | 100 | 106 | 132 |
На бюджет | 87 | 111 | 122 | 59 | 64 | 79 |
Допущено до конкурсу | 87 | 109 | 121 | 58 | 61 | 78 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 |
Рекомендовано | 31 | 61 | 47 | 33 | 32 | 34 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.300 | 1.400 | 1.500 | 1.300 | 1.600 | 1.900 |
Суперобсяг | 4800 | 3178 | 2865 | 430 | 455 | 490 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 31 | 61 | 47 | 33 | 32 | 34 |
На загальних підставах | 28 | 55 | 44 | 27 | 26 | 31 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.300 | 1.400 | 1.500 | 1.400 | 1.700 | 2.000 |
Квота-1 | 3 | 6 | 3 | 6 | 6 | 3 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 131.172 | 138.108 | 136.445 | 129.738 | 120.166 | 117.150 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 140.036 | 144.880 | 151.701 | 164.744 | 148.530 | 146.270 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 169.320 | 161.874 | 190.955 | 183.527 | 192.890 | 179.260 |
Мін. бал (квота-1) | 174.480 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
34 | 65 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
67 | 77 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
61 | 61 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
61 | 150 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 61 | 150 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
68 | 150 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 75 | 150 | Біолого-технологічний факультет |