Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 20 | 44 | 18 | 13 | 25 | 15 |
На бюджет | 19 | 20 | 12 | 7 | 18 | 5 |
Допущено до конкурсу | 19 | 18 | 12 | 7 | 11 | 5 |
Середній пріоритет допущених | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 |
Рекомендовано | 11 | 4 | 2 | 5 | 9 | 3 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 | 1.500 | 1.000 | 1.000 | 1.000 | 1.300 |
Суперобсяг | 630 | 483 | 409 | 70 | 45 | 55 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 11 | 4 | 2 | 5 | 9 | 3 |
На загальних підставах | 8 | 3 | 1 | 4 | 8 | 2 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 | 1.700 | 1.000 | 1.000 | 1.000 | 1.000 |
Квота-1 | 3 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 142.392 | 128.747 | 162.094 | 177.492 | 191.330 | 138.060 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 156.080 | 132.335 | 162.094 | 178.611 | 193.606 | 163.400 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 170.907 | 135.660 | 162.094 | 179.573 | 195.595 | 188.730 |
Мін. бал (квота-1) | 191.430 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
8 | 27 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | 8 | 10 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
9 | 10 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
10 | 125 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 10 | 125 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2019 | невідомо | 9 | 125 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 10 | 125 | Біолого-технологічний факультет |