Зачекайте...
145.200

Прохідний бал 181 Харчові технології

  • signal_cellular_alt Магістр на основі Бакалавр
  • light_mode Денна
  • school ВНАУ
  • readiness_score 145.200
Показник 2023
Усього заяв 65
На бюджет 19
Допущено до конкурсу 19
Середній пріоритет допущених 1
Рекомендовано 10
Середній пріоритет рекомендованих 1.000
Суперобсяг 0
Фіксований обсяг 10
Рекомендовано за співбесідою 0
Рекомендовано за квотою-2 0
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення
Рекомендовно всього 10
На загальних підставах 10
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 1.000
Квота-1 0
Квота-3
Мін. бал (на загальних підставах) 145.200
Сер. бал (на загальних підставах) 162.860
Макс. бал (на загальних підставах) 180.400
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024 невідомо 10 29 Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві
Рейтинг 2023
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 121 (0.2)
ТЗНК 119 (0.2)
Фахове випробування 162 (0.6)
Загальний бал 145.200
10 15 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2023 невідомо невідомо 20 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2022
Фахове випробування 150 (1)
Загальний бал 150.000
10 11 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2022 невідомо невідомо 2 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) 100 (0.25)
Фахове випробування 155 (0.75)
Інші показники конкурсного відбору 8.7 (1)
Загальний бал 149.950
10 11 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021 невідомо невідомо 2 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021 невідомо 2 2 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2021 невідомо невідомо невідомо Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2020 невідомо 7 14 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2020 невідомо невідомо 1 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2019
Іноземна мова (іспит) 125
Фахове випробування 165
Інші показники конкурсного відбору 176
Загальний бал 466.000
10 15 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії
Рейтинг 2018 невідомо 10 15 Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва