Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 50 |
На бюджет | 25 |
Допущено до конкурсу | 25 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 15 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.100 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 15 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 15 |
На загальних підставах | 15 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.100 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 142.600 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 153.867 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 166.600 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
10 | 70 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
15 | 22 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 23 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 15 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
15 | 30 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
20 | 39 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
невідомо | невідомо | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 17 | 40 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | невідомо | невідомо | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
22 | 40 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 19 | 34 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | невідомо | 1 | Факультет інженерії машин, споруд та технологій |