Зачекайте...

6.051701 харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
механізації виробництва і технології переробки
Спеціальність:
6.051701 Технологія зберігання, консервування і переробки молока
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
0.8
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
4
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Верьовкіна Яна Вікторівна 686.80 503.00 183.80 0.00 0.00 0.00 +
2 Горпинченко Наталія Сергіївна 612.90 448.00 164.90 0.00 0.00 0.00 +
3 Логинова Вікторія Олегівна 595.40 441.00 154.40 0.00 0.00 0.00 +
4 Чорний Михайло Миколайович 546.70 406.50 140.20 0.00 0.00 0.00 +
5 Кравич Олексій Володимирович 685.00 504.00 181.00 0.00 0.00 0.00
6 Міщенко Марина Анатоліївна 653.20 476.00 177.20 0.00 0.00 0.00
7 Царенко Ольга Іванівна 618.50 448.00 170.50 0.00 0.00 0.00
8 Житник Валентина Петрівна 604.50 442.50 162.00 0.00 0.00 0.00
9 Моторний Артем Аркадійович 602.00 439.00 163.00 0.00 0.00 0.00
10 Ільченко Сергій Сергійович 588.50 426.50 162.00 0.00 0.00 0.00
11 Сідненко Михайло Олегович 571.50 419.00 152.50 0.00 0.00 0.00
12 Карасьов Артем Ігорович 547.00 404.00 143.00 0.00 0.00 0.00