Зачекайте...

6.051701 харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
механізації виробництва і технології переробки
Спеціальність:
6.051701 Технологія жирів і жирозамінників
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Беркуцька Альона Миколаївна 638.40 474.50 163.90 0.00 0.00 0.00 +
2 Хмельова Олена Костянтинівна 636.50 465.00 171.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Петерімов Нікіта Вікторович 615.90 460.50 155.40 0.00 0.00 0.00 +
4 Будагов Богдан Ганнібалович 614.80 457.50 157.30 0.00 0.00 0.00 +
5 Полігенько Сергій Олександрович 564.70 416.00 148.70 0.00 0.00 0.00 +
6 Іванець Сергій Миколайович 656.30 + 472.50 183.80 0.00 0.00 0.00
7 Талалаєва Катерина Андріївна 611.30 444.50 166.80 0.00 0.00 0.00
8 Недіна Інна Віталіївна 607.30 440.50 166.80 0.00 0.00 0.00
9 Сезько Володимир Володимирович 600.70 423.50 177.20 0.00 0.00 0.00
10 Карасьов Артем Ігорович 547.00 404.00 143.00 0.00 0.00 0.00