Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
1742
Оригіналів
229
Всього місць
1360
Бюджетних місць
232
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Бакалавр 6.030503 міжнародна економіка
Факультет: економічний,
Спеціальність: Міжнародна економіка
89 35 7 570.9
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Географія
Бакалавр 6.030504 економіка підприємства
Факультет: економічний,
Спеціальність: Економіка підприємства
173 145 12 580.4
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Історія України / Географія
Бакалавр 6.030507 маркетинг
Факультет: економічний,
Спеціальність: Маркетинг
112 60 8 623.4
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Історія України / Географія
Бакалавр 6.030508 фінанси і кредит
Факультет: обліково-фінансовий,
Спеціальність: Фінанси і кредит
143 80 12 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Історія України / Географія
Бакалавр 6.030509 облік і аудит
Факультет: обліково-фінансовий,
Спеціальність: Облік і аудит
148 160 18 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Історія України / Географія
Бакалавр 6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво
Факультет: товарознавчий,
Спеціальність: Товарознавство та комерційна діяльність
56 85 6 575.1
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Географія
Бакалавр 6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво
Факультет: товарознавчий,
Спеціальність: Товарознавство та експертиза в митній справі
139 110 7 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Географія
Бакалавр 6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво
Факультет: товарознавчий,
Спеціальність: Експертиза товарів та послуг
62 85 7 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Географія
Бакалавр 6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво
Факультет: товарознавчий,
Спеціальність: Управління безпечністю та якістю товарів
60 25 5 538.1
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Географія
Бакалавр 6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво
Факультет: товарознавчий,
Спеціальність: Організація оптової та роздрібної торгівлі
56 25 5 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Географія
Бакалавр 6.030601 менеджмент
Факультет: менеджменту,
Спеціальність: Менеджмент організацій і адміністрування
110 75 10 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Географія
Бакалавр 6.030601 менеджмент
Факультет: менеджменту,
Спеціальність: Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
94 60 10 648.5
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Географія
Бакалавр 6.050502 інженерна механіка
Факультет: обладнання і технічного сервісу,
Спеціальність: Обладнання переробних і харчових виробництв
55 75 30 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Фізика
Бакалавр 6.051701 харчові технології та інженерія
Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу,
Спеціальність: Технології харчування
121 125 41 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Фізика
Бакалавр 6.051701 харчові технології та інженерія
Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу,
Спеціальність: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
65 65 15 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Фізика
Бакалавр 6.051701 харчові технології та інженерія
Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу,
Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки мяса
33 40 9 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Фізика
Бакалавр 6.051701 харчові технології та інженерія
Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу,
Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів
32 30 9 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Фізика
Бакалавр 6.051701 харчові технології та інженерія
Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу,
Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки молока
33 30 9 0
I: Українська мова та література
II: Математика
III: Хімія / Фізика
Бакалавр 6.140101 готельно-ресторанна справа
Факультет: менеджменту,
Спеціальність: Готельна і ресторанна справа
161 50 12 602.1
I: Українська мова та література
II: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова
III: Історія України / Географія