Харківський державний університет харчування та торгівлі
Статистика
- Заяв
- 1742
- Оригіналів
- 229
- Всього місць
- 1360
- Бюджетних місць
- 232
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Бакалавр |
6.030503 міжнародна економіка Факультет: економічний, Спеціальність: Міжнародна економіка |
89 | 35 | 7 | 570.9 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Географія |
Бакалавр |
6.030504 економіка підприємства Факультет: економічний, Спеціальність: Економіка підприємства |
173 | 145 | 12 | 580.4 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Історія України / Географія |
Бакалавр |
6.030507 маркетинг Факультет: економічний, Спеціальність: Маркетинг |
112 | 60 | 8 | 623.4 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Історія України / Географія |
Бакалавр |
6.030508 фінанси і кредит Факультет: обліково-фінансовий, Спеціальність: Фінанси і кредит |
143 | 80 | 12 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Історія України / Географія |
Бакалавр |
6.030509 облік і аудит Факультет: обліково-фінансовий, Спеціальність: Облік і аудит |
148 | 160 | 18 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Історія України / Географія |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий, Спеціальність: Товарознавство та комерційна діяльність |
56 | 85 | 6 | 575.1 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Географія |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий, Спеціальність: Товарознавство та експертиза в митній справі |
139 | 110 | 7 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Географія |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий, Спеціальність: Експертиза товарів та послуг |
62 | 85 | 7 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Географія |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий, Спеціальність: Управління безпечністю та якістю товарів |
60 | 25 | 5 | 538.1 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Географія |
Бакалавр |
6.030510 товарознавство і торговельне підприємництво Факультет: товарознавчий, Спеціальність: Організація оптової та роздрібної торгівлі |
56 | 25 | 5 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Географія |
Бакалавр |
6.030601 менеджмент Факультет: менеджменту, Спеціальність: Менеджмент організацій і адміністрування |
110 | 75 | 10 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Географія |
Бакалавр |
6.030601 менеджмент Факультет: менеджменту, Спеціальність: Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності |
94 | 60 | 10 | 648.5 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова / Географія |
Бакалавр |
6.050502 інженерна механіка Факультет: обладнання і технічного сервісу, Спеціальність: Обладнання переробних і харчових виробництв |
55 | 75 | 30 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Фізика |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технології харчування |
121 | 125 | 41 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Фізика |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
65 | 65 | 15 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Фізика |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки мяса |
33 | 40 | 9 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Фізика |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів |
32 | 30 | 9 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Фізика |
Бакалавр |
6.051701 харчові технології та інженерія Факультет: навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу, Спеціальність: Технологія зберігання, консервування та переробки молока |
33 | 30 | 9 | 0 |
I: Українська мова та література II: Математика III: Хімія / Фізика |
Бакалавр |
6.140101 готельно-ресторанна справа Факультет: менеджменту, Спеціальність: Готельна і ресторанна справа |
161 | 50 | 12 | 602.1 |
I: Українська мова та література II: Англійська мова / Французька мова / Німецька мова III: Історія України / Географія |