Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Харчових технологій та товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Молочна Ліна Володимирівна 8.50 0.00 4.50 0.00 4.00 0.00 +
2 Богданович Михайло Володимирович 7.80 0.00 4.80 0.00 3.00 0.00 + +
3 Синяченко Марія Валентинівна 7.10 0.00 4.10 0.00 3.00 0.00 +
4 Олійник Роман Миколайович 7.10 0.00 4.10 0.00 3.00 0.00 +
5 Усик Тетяна Андріївна 7.10 0.00 4.10 0.00 3.00 0.00 +
6 Лазарчук Олександр Сергійович 6.90 0.00 3.90 0.00 3.00 0.00 +
7 Павлів Ярослав Миколайович 6.40 0.00 3.40 0.00 3.00 0.00 +
8 Крещук Роман Володимирович 6.30 0.00 3.30 0.00 3.00 0.00 +
9 Бубон Віталій Ігорович 6.30 0.00 3.30 0.00 3.00 0.00 +
10 Боровик Микита Максимович 6.00 0.00 3.00 0.00 3.00 0.00 +