Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
-1
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Березюк Юрій Сергійович 130.00 0.00 66.00 0.00 64.00 0.00 + +
2 Почепецька Юлія Ігорівна 80.00 0.00 0.00 0.00 80.00 0.00 + +
3 Дудник Алла Сергіївна 72.00 0.00 0.00 0.00 72.00 0.00 + +
4 Чередніченко Павло Ігорович 64.00 0.00 0.00 0.00 64.00 0.00 +
5 Васильковський Олексій Костянтинович 62.00 0.00 0.00 0.00 62.00 0.00 + +
6 Філіппова Анастасія Юріївна 60.00 0.00 0.00 0.00 60.00 0.00 + +
7 Лашинскіс Артур Алдіс 30.00 + 0.00 0.00 0.00 30.00 0.00 +
8 Котусенко Олександр Петрович 60.00 0.00 0.00 0.00 60.00 0.00 + +
9 Дмитрів Тетяна Дмитрівна 4.93 0.00 4.93 0.00 0.00 0.00 +
10 Сахнюк Юлія Василівна 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +