Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
0.8
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
9
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сахнюк Юлія Василівна 153.00 0.00 0.00 0.00 153.00 0.00 +
2 Товкач Світлана Анатоліївна 153.00 0.00 0.00 0.00 153.00 0.00 +
3 Дупляк Олександр Ігорович 151.00 0.00 0.00 0.00 151.00 0.00 +
4 Кобернюк Марина Миколаївна 151.00 0.00 0.00 0.00 151.00 0.00 +
5 Тимошицька Олеся Леонідівна 150.00 0.00 0.00 0.00 150.00 0.00 +
6 Колпаков Сергій Володимирович 149.00 0.00 0.00 0.00 149.00 0.00 +
7 Клименко Ольга Сергіївна 145.00 0.00 0.00 0.00 145.00 0.00 +
8 Савчук Роман Михайлович 138.00 0.00 0.00 0.00 138.00 0.00 +
9 Дудник Богдан Русланович 131.00 0.00 0.00 0.00 131.00 0.00 +