Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
20
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лазорик Мілена Юріївна 213.00 + 0.00 90.00 0.00 123.00 0.00 +
2 Студзінська Марина Олександрівна 261.00 0.00 95.00 0.00 136.00 0.00 + +
3 Липкань Леся Миколаївна 256.00 0.00 93.00 0.00 128.00 0.00 +
4 Поплавська Інна Станіславівна 249.00 0.00 90.00 0.00 129.00 0.00 +
5 Цибульська Олена Олегівна 238.00 0.00 89.00 0.00 129.00 0.00 +
6 Чижук Олена Євгенівна 228.00 0.00 94.00 0.00 134.00 0.00 + +
7 Пімінова Ганна Андріївна 228.00 0.00 89.00 0.00 139.00 0.00 +
8 Максимець Ярослава Петрівна 227.00 0.00 86.00 0.00 131.00 0.00 +
9 Горбач Тарас Сергійович 226.00 0.00 88.00 0.00 118.00 0.00 +
10 Ковальчук Вікторія Василівна 225.00 0.00 93.00 0.00 132.00 0.00 + +
11 Цільніцька Анна Володимирівна 222.00 0.00 88.00 0.00 134.00 0.00 +
12 Ліщук Оксана Ігорівна 222.00 0.00 88.00 0.00 134.00 0.00 +
13 Ганзюк Юлія Володимирівна 214.00 0.00 88.00 0.00 126.00 0.00 +
14 Демкович Юлія Михайлівна 214.00 0.00 86.00 0.00 128.00 0.00 +
15 Жало Вікторія Володимирівна 213.00 0.00 85.00 0.00 128.00 0.00 +
16 Пузій Анастасія Михайлівна 212.00 0.00 89.00 0.00 123.00 0.00 +
17 Іванченко Дмитро Сергійович 210.00 0.00 81.00 0.00 129.00 0.00 +
18 Лісневська Ольга Леонідівна 209.00 0.00 88.00 0.00 121.00 0.00 +
19 Чмихун Інна Сергіївна 208.00 0.00 83.00 0.00 125.00 0.00 +
20 Остролуцька Юлія Сергіївна 205.00 0.00 88.00 0.00 117.00 0.00 +